Dan Hasson

Lectures

I keep lectures for many different target groups, including Universities and commercial companies. My approach is to translate advanced science to tangible and easy-to-understand information that can be applied in your every day life.

My most common lectures (click the title for more information):

  • Stress do it right! - and achieve a balanced life
  • Practical communication and crisis management or Practical communication and building good relations
  • Humor stress and health - myths and truths
  • How real is your reality?
  • New perspectives on stress and healthy organizations
  • Psychopathic managers - do they exist?
  • Öka livet!
  • Questions & Answers
  • Tailored lectures

 

If you would like to have more information, please feel free to contact me on: info@danhasson.se.
 

”Dan Hasson fångar omedelbart sin publik, och tar den med på en hissnande berg-och-dalbanetur, rån djupaste allvar till befriande skratt. Det är en åktur jag rekommenderar alla!"

 

Per Winberg
Utbildningsledare, AFA Försäkring

 

”Vi lärde oss väldigt mycket om stress på en kort stund. Dan har en otrolig förmåga att lyckas väva ihop det dagliga livet med vetenskapliga förklaringar vilket gör föreläsningarna lättsamma. De tydliga exemplen gör att vi kommer ihåg vad vi lärt oss. Våra nya kunskaper har hjälpt oss i vår vardag och förmodligen bidragit till ökad kunskap och förståelse samt bättre ledarskap.”

 

Britt Ehrling
Ansvarig för ekonomi, admininstration och IT i Catella Kapitalförvaltning koncernen

 

”Dan har under flera år föreläst för apoteksstudenter och är alltid uppskattad för sina inspirerande, motiverande och engagerande föreläsningar om stress och stresshantering. De är väl anpassade till åhörarna och Dan når alltid toppbetyg i kursutvärderingar.”

 

Andy Wallman
Doktorand, Inst för Samhällsfarmaci, Uppsala universitet

 

”Dan Hassons föreläsningar är mycket inspirerande och intressanta. Det jag uppskattade mest och som skiljer sig från andra föreläsningar om stress är Dans positiva sätt att se på stress. Jag slapp ”pekpinnar” och insåg att mycket handlar om min egen inställning till stress och min förmåga att återhämta mig. Dan gav en hel del praktiska tips på hur man kan lära sig att ”stressa rätt” och vad som är viktigt för återhämtningen för att därigenom kunna öka prestationsförmågan.”

 

Charlotte Korssell
Chef AK Ledningssystem, FMV - Försvarets materielverk