Jag brukar föreläsa för många olika målgrupper inom såväl universitet som näringslivet. Min ansats är att omvandla avancerad vetenskap till påtaglig och lättförståelig information som kan appliceras i det vardagliga livet.

Mina vanligaste föreläsningar (klicka på titeln för mer information):

 • Stressa rätt och finn balans i tillvaron
 • Humor stress och hälsa – myter och sanningar
 • Nya perspektiv på stress och hälsosamma organisationer
 • Hövlighet på arbetsplatsen - behövs det?
 • Praktisk kommunikation och krishantering eller Praktisk kommunikation och relationsbyggande
 • Hur verklig är din verklighet
 • Psykopatiska chefer – finns de?
 • Öka Livet!
 • Frågor & Svar
 • Skräddarsydda föreläsningar

Pris:

 • Från 30 000 kr + moms för föreläsningar som varar upp till maximalt 4 timmar. Resekostnader och eventuell logi tillkommer.
 • Från 50 000 kr + moms för en heldagsföreläsning (dvs mer än 4 timmar) eller omtag av en och samma föreläsning samma dag. Resekostnader och eventuell logi tillkommer.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta mig på: info@danhasson.se.

Avbokningsregler: Vid avbokning under en period fram till en (1) månad före engagemanget erlägger Kunden till Agenturen en avbokningsavgift om 10 % + moms av överenskommen ersättning. Vid avbokning i perioden en (1) månad till två (2) veckor före engagemanget erlägger Kunden till Agenturen 50 % + moms av överenskommen ersättning. Vid avbokning vid mindre än fjorton (14) dagar före engagemanget erlägger Kunden till Agenturen hela den överenskomna ersättningen + moms.

Exempel på omdömen från kunder

”Dan Hasson fångar omedelbart sin publik, och tar den med på en hissnande berg-och-dalbanetur, rån djupaste allvar till befriande skratt. Det är en åktur jag rekommenderar alla!"

Per Winberg
Utbildningsledare, AFA Försäkring

”Vi lärde oss väldigt mycket om stress på en kort stund. Dan har en otrolig förmåga att lyckas väva ihop det dagliga livet med vetenskapliga förklaringar vilket gör föreläsningarna lättsamma. De tydliga exemplen gör att vi kommer ihåg vad vi lärt oss. Våra nya kunskaper har hjälpt oss i vår vardag och förmodligen bidragit till ökad kunskap och förståelse samt bättre ledarskap.”

Britt Ehrling
Ansvarig för ekonomi, admininstration och IT i Catella Kapitalförvaltning koncernen

”Dan har under flera år föreläst för apoteksstudenter och är alltid uppskattad för sina inspirerande, motiverande och engagerande föreläsningar om stress och stresshantering. De är väl anpassade till åhörarna och Dan når alltid toppbetyg i kursutvärderingar.”

Andy Wallman
Doktorand, Inst för Samhällsfarmaci, Uppsala universitet

”Dan Hassons föreläsningar är mycket inspirerande och intressanta. Det jag uppskattade mest och som skiljer sig från andra föreläsningar om stress är Dans positiva sätt att se på stress. Jag slapp ”pekpinnar” och insåg att mycket handlar om min egen inställning till stress och min förmåga att återhämta mig. Dan gav en hel del praktiska tips på hur man kan lära sig att ”stressa rätt” och vad som är viktigt för återhämtningen för att därigenom kunna öka prestationsförmågan.”

Charlotte Korssell
Chef AK Ledningssystem, FMV - Försvarets materielverk