ÖKA LIVET!

– om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken

En upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta? ÖKA LIVET! är infotainment när det är som bäst!

Förlänger ett gott skratt livet och är humor verkligen bra för hälsan?

Vad händer i kroppen vid stress?

Varför är det bra att stressa regelbundet?

Svar på alla dessa frågor och mycket mer får man genom den mycket uppskattade föreställningen ÖKA LIVET! Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet. Föreläsningen tar cirka 2 timmar och kan skräddarsys efter kundens behov.

Öka Livet! Ger seminariedeltagarna nyckeln till hur individer kan motverka skadlig stress och vad man kan göra i organisationer för att uppnå högre effektivitet, hälsa och välbefinnande. Vad som skiljer denna föreläsning från andra är att all information baserar sig på senaste forskningsrönen. Dessa kunskaper blandas med humor och ger alla närvarande en oförglömlig upplevelse.

Pris:

Från 60 000 kr + moms. Resekostnader och eventuell logi tillkommer.

Om föreläsarna:

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns. För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Dan Hasson är forskare och författare som doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet. Han har en docentur i folkhälsa från Karolinska Institutet och har varit anknuten forskare vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet. Idag är han anknuten forskare vid det prestigefyllda Mayo Clinic och Karolinska Institutet och arbetar utöver forskningen med sina två företag Hasson Consulting Group AB och Interactive Health Group AB. Han är en mycket uppskattad föreläsare inom både näringslivet och universitetsvärlden. Dan har en enastående förmåga i att omvandla avancerad vetenskap till påtaglig och lättförståelig information som kan appliceras i det vardagliga livet. I maj 2004 vann Dan Hassons webbaserade program för stresshantering ett hedersutnämnande i EU-kommissionens prestigefyllda tävling ”eHealth awards”. Dan är högaktuell med sin nya bok Faktastiskt som gavs ut i april 2019.